Despre noi

Oferim servicii complete de masurare, debitare, vopsire si montare a portilor, panourilor de gard si balustradelor interoare/exterioare metalice.

Completeaza-ti proiectul cu ajutorul Showmine Panouri-Decorative. Inspira-te din galeria noastra de lucrari si contacteaza-ne pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti visul. 

0 +
ANI EXPERIENTA
0 +
PROIECTE FINALIZATE
0
JUDETE ACOPERIRE
0
CARTIERE REZINDENTIALE

Interioare redefinite simplu si de efect cu ajutorul panourilor decorative executate din materiale usoare. Panourile decorative sunt simple elemente de design care, amplasate la locul potrivit, pot schimba radical intregul ambient al casei tale. Putem oferi o gama larga de modele, la orice dimensiuni sau culori, dar putem lucra si cu „materialul clientului”.

Porti metalice, panuri de gard, balustrade metalice, balustrade interioare, balustrade exterioare, porti metalice la comanda

Porti, panouri de gard si balustrade metalice

Desi ceea ce ne recomanda sunt portile, panourile de gard si balustradele metalice interioare/exterioare, nu ezitati sa ne contactati si pentru alte confectii metalice. Discuta cu unul dintre expertii nostri despre proiectul tau si gasiti impreuna cea mai buna solutie.

Calitate asigurata

Oferim garantie pentru lucrarile noastre

Preturi competitive

Oferim un pret corect pentru calitatea noastra

Livrare/Montaj in tara

Spune-ne de unde esti, iar noi incercam sa te ajuam

CERE O OFERTA

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Vei fi contactat de unul dintre expertii nostri in cel mai scurt timp.
Shopping Cart
Call Now Button
× WhatsApp