CONFIGURATOR

Va recomandam sa vizitati, pentru inceput, pagina magazinului nostru care contine produse cu dimensiuni standard, calculate pentru minimizarea pierderilor de material si cu preturi optime. Alegeti produsul potrivit nevoilor dvs dintr-o gama larga de garduri metalice, masti de calorifer sau panouri decorative. Daca se poate rezolva cu varianta simpla, ce rost are sa ne complicam viata, nu?

Desigur, gusturile difera de la om la om, iar designul de la casa la casa. De aceea, va punem la dispozitie acest CONFIGURATOR, un instrument care ne ajuta sa intelegem cat mai bine specificul proiectului dvs. Daca aveti nevoie de proiectare, executie si montaj panouri decorative, completati campurile acestui configurator, iar noi va stam la dispozitie pentru realizarea dorintelor dvs.

Design

Detinem o biblioteca impresionanta de imagini vectorizate, gata pentru a fi taiate. Va recomandam sa vizitati pagina noastra cu sute de modele si sa alegeti una dintre sutele de propuneri. Avantajul este ca imaginile din biblioteca sunt deja vectorizate si nu mai implica editarea si transformarea lor in vectori, acele linii si puncte cu care lucreaza softul CNC-ului.

Click pe imagini pentru a fi marite si notati-va codul de 4 cifre. Introduceti-l, apoi, in campul Configuratorului din sectiunea design iar noi vom sti ce anume model sa trimitem la masina. Totul va fi mult mai simplu, atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra.

Finisaj

Daca doriti finisaj pentru panoul dumneavoastra, este foarte important sa ne comunicati codul RAL al culorii dorite. Reprezentarea de culori RAL este aproximativa, deoarece depinde de sistemul video cu care este privit. O reproducere exactă a culorilor puteți avea doar cu o paleta de culori RAL originală.

Culori RAL